Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

X

Welcome to Batteryupgrade!

Batterychampion has moved to batteryupgrade. As you are used to at BatteryChampion, you will find batteries and adapters for more than 40,000 devices, but with better service, faster delivery and sharper prices.

Continue

Tablet μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Τα tablet είναι πρακτικά και ελαφριά, κάτι που κάνει εύκολη τη μεταφορά τους παντού. Αυτό βέβαια σημαίνει πως η διάρκεια της μπαταρίας θα πρέπει να είναι μεγάλη καθώς ταξιδεύουμε. Οι υψηλής απόδοσης μπαταρίες μας μπορούν να προσφέρουν στο tablet σας έξτρα ενέργεια, όταν βρίσκεστε καθοδόν και σας εξασφαλίζουν πως θα μπορείτε να δουλέψετε, να παρακολουθήσετε ταινίες και να παίξετε παιχνίδια. Οι μπαταρίες μας είναι κατάλληλες για tablet από μάρκες όπως Acer, Apple, Samsung και Microsoft.

Αυτό βέβαια σημαίνει πως η διάρκεια της μπαταρίας θα πρέπει να είναι μεγάλη καθώς ταξιδεύουμε. Οι υψηλής απόδοσης μπαταρίες μας μπορούν να προσφέρουν στο tablet σας έξτρα ενέργεια, όταν βρίσκεστε καθοδόν και σας εξασφαλίζουν πως θα μπορείτε να δουλέψετε, να παρακολουθήσετε ταινίες και να παίξετε παιχνίδια. Οι μπαταρίες μας είναι κατάλληλες για tablet από μάρκες όπως Acer, Apple, Samsung και Microsoft.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

Aristotelis Manolarakis μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Dell Mini 5 Μπαταρία (2400 mAh 3.7 V)
Γενικά:
Πολύ γρήγορο καλές τιμές
Σχετικά με το προϊόν:
Μεγάλη διάρκεια πολύ καλό προϊόν
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.