Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!
 • Δωρεάν μεταφορικά αυτή την εβδομάδα!
 • Εδώ και 15 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
 • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Αποστολή

Στο BatteryUpgrade.gr, μπορείτε να βρείτε μπαταρίες, αντάπτορες και αξεσουάρ για 200.000 τύπους συσκευών και εταιριών. Από το 2006, έχουμε στείλει παραγγελίες σε πάνω από 500.000 πελάτες παγκοσμίως. Εργαζόμαστε σύμφωνα με αυτές τις 5 βασικές αρχές:

 1. Χαμηλές τιμές
 2. Υψηλής ποιότητας προϊόντα
 3. Δωρεάν αποστολή παγκοσμίως
 4. 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 5. Καινούργιο από το Εργοστάσιο

Καινούργιο από το Εργοστάσιο
Το BatteryUpgrade.gr παραδίδει καινούργιες εργοστασιακές μπαταρίες. Οι μπαταρίες χάνουν την ενέργειά τους με τον χρόνο, ακόμη και εάν δεν χρησιμοποιηθούν. Πολλοί εισαγωγείς και μεταπωλητές αποθηκεύουν μπαταρίες στις αποθήκες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν τις πουλήσουν. Το BatteryUpgrade.gr διασφαλίζει πως η μπαταρία παραδίδεται αμέσως μόλις παραχθεί, μέσω συνεργασίας με τους κατασκευαστές. Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε πάντα μια νέα και υψηλής ποιότητας μπαταρία! Είναι δυνατό το προϊόν σας να σταλεί άμεσα από τις άλλες μας τοποθεσίες, αντί του αποθέματος. Το προϊόν μπορεί να σταλεί από την Ολλανδία το Χονγκ Κονγκ. Στην περίπτωση αυτή, ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1 - 2 εβδομάδες.

Δωρεάν μεταφορικά
Το BatteryUpgrade.gr προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος (με εξαίρεση οποιοδήποτε κόστος εισαγωγής στο τελωνείο). Για ερωτήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Παράδοση
Οι μπαταρίες και τα αξεσουάρ αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου το συντομότερο δυνατό και χωρούν στο γραμματοκιβώτιο. Με τον τρόπο αυτόν δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο σπίτι για να παραλάβετε την παραγγελία. Τα μεγαλύτερα προϊόντα θα σταλούν ως δέμα. Ο διανομέας θα σας παραδώσει τα δέματα αυτά σε εσάς προσωπικά στην πόρτα σας.

Συστημένη αποστολή
Εάν το επιθυμείτε, η παραγγελία σας μπορεί να σταλεί με Καταγραφή & Εντοπισμό. Υπάρχει μία χρέωση γι' αυτό. Με την Καταγραφή & Εντοπισμό σας επιτρέπουμε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής σας.

Έχετε απορίες για την αποστολή; Νιώστε ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

George Vourkas μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Sharp GX-10i Μπαταρία (750 mAh)
Γενικά:
πολύ καλή εξυπηρέτηση
Σχετικά με το προϊόν:
τέλειο
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
 • Δωρεάν μεταφορικά αυτή την εβδομάδα!
 • Εδώ και 15 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
 • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Για να φροντίσουμε πως η ιστοσελίδα μας δουλεύει σωστά, χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστη την πολιτική cookie μας. Εάν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, υποθέτουμε πως συμφωνείτε.