Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

 • Δωρεάν μεταφορικά
 • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 14-Ημερών
 • Πάνω από 850.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Αποστολή

Στο BatteryUpgrade.gr, μπορείτε να βρείτε μπαταρίες, αντάπτορες και αξεσουάρ για 200.000 τύπους συσκευών και εταιριών. Από το 2006, έχουμε στείλει παραγγελίες σε πάνω από 500.000 πελάτες παγκοσμίως. Εργαζόμαστε σύμφωνα με αυτές τις 5 βασικές αρχές:

 1. Χαμηλές τιμές
 2. Υψηλής ποιότητας προϊόντα
 3. Δωρεάν αποστολή παγκοσμίως
 4. 14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 5. Καινούργιο από το Εργοστάσιο

Καινούργιο από το Εργοστάσιο
Το BatteryUpgrade.gr παραδίδει καινούργιες εργοστασιακές μπαταρίες. Οι μπαταρίες χάνουν την ενέργειά τους με τον χρόνο, ακόμη και εάν δεν χρησιμοποιηθούν. Πολλοί εισαγωγείς και μεταπωλητές αποθηκεύουν μπαταρίες στις αποθήκες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν τις πουλήσουν. Το BatteryUpgrade.gr διασφαλίζει πως η μπαταρία παραδίδεται αμέσως μόλις παραχθεί, μέσω συνεργασίας με τους κατασκευαστές. Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε πάντα μια νέα και υψηλής ποιότητας μπαταρία! Είναι δυνατό το προϊόν σας να σταλεί άμεσα από τις άλλες μας τοποθεσίες, αντί του αποθέματος. Το προϊόν μπορεί να σταλεί από την Ολλανδία το Χονγκ Κονγκ. Στην περίπτωση αυτή, ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1 - 2 εβδομάδες.

Δωρεάν μεταφορικά
Το BatteryUpgrade.gr προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος (με εξαίρεση οποιοδήποτε κόστος εισαγωγής στο τελωνείο). Για ερωτήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Παράδοση
Οι μπαταρίες και τα αξεσουάρ αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου το συντομότερο δυνατό και χωρούν στο γραμματοκιβώτιο. Με τον τρόπο αυτόν δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο σπίτι για να παραλάβετε την παραγγελία. Τα μεγαλύτερα προϊόντα θα σταλούν ως δέμα. Ο διανομέας θα σας παραδώσει τα δέματα αυτά σε εσάς προσωπικά στην πόρτα σας.

Συστημένη αποστολή
Εάν το επιθυμείτε, οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με συστημένη αποστολή. Σας ζητάμε να συνεισφέρετε 3,00 € για τον σκοπό αυτόν. Στην περίπτωση της συστημένης αποστολής, είναι δυνατό να παρακολουθήσετε την διαδικασία αποστολής και παράδοσης του πακέτου σας. Ωστόσο, λόγω του ότι πολλές παραγγελίες είναι πακέτα του ταχυδρομείου, δεν είναι πάντα εφικτό να σας παρέχουμε ενημέρωση για την κατάσταση κάθε βήματος στην διαδικασία αποστολής

Έχετε απορίες για την αποστολή; Νιώστε ελεύθερα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

Laura Reiley μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Dyson V8 Animal Μπαταρία (2800 mAh, Μαύρο)
Γενικά:
Searching on the website for the battery I needed was simple. I received the battery a lot faster than I expected.
Σχετικά με το προϊόν:
No complaints or issues with the battery. It holds a charge and works with my Dyson. It swapped out with no problem and fits as it should.
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
 • Δωρεάν μεταφορικά
 • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 14-Ημερών
 • Πάνω από 850.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Για να φροντίσουμε πως η ιστοσελίδα μας δουλεύει σωστά, χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστη την πολιτική cookie μας. Εάν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, υποθέτουμε πως συμφωνείτε.