Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Αμφίδρομο ραδιόφωνο μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Όταν έχετε ασυρμάτους διπλής μετάδοσης ή γουόκι τόκι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ασφάλεια και χωρίς ενοχλήσεις όπου κι αν είστε. Προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή από μπαταρίες, αντάπτορες και άλλα εξαρτήματα για ασυρμάτους διπλής μετάδοσης, κατάλληλους για μάρκες όπως Alinco, Cobra, Kenwood και Motorola. Η ποιότητα των μπαταριών μας σας εξασφαλίζει πως η επικοινωνία με τις συσκευές σας θα είναι ομαλή και ανεμπόδιστη. Είμαι απλά πολύ πρακτικό να διαθέτεις μια έξτρα μπαταρία για το γουόκι τόκι, όταν έχεις την ευκαιρία να την αλλάξεις.

Προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή από μπαταρίες, αντάπτορες και άλλα εξαρτήματα για ασυρμάτους διπλής μετάδοσης, κατάλληλους για μάρκες όπως Alinco, Cobra, Kenwood και Motorola. Η ποιότητα των μπαταριών μας σας εξασφαλίζει πως η επικοινωνία με τις συσκευές σας θα είναι ομαλή και ανεμπόδιστη. Είμαι απλά πολύ πρακτικό να διαθέτεις μια έξτρα μπαταρία για το γουόκι τόκι, όταν έχεις την ευκαιρία να την αλλάξεις.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

Nicolas Diacakis μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Two Way Radio Μπαταρία (700 mAh 4.8 V)
Γενικά:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Σχετικά με το προϊόν:
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.