Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

X

Welcome to Batteryupgrade!

Batterychampion has moved to batteryupgrade. As you are used to at BatteryChampion, you will find batteries and adapters for more than 40,000 devices, but with better service, faster delivery and sharper prices.

Continue

Οδοντόβουρτσα μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Η μπαταρία της ηλεκτρικής σας οδοντόβουρτσας δυστυχώς δεν διαρκεί για πάντα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να την πετάξετε και να αγοράσετε μία καινούργια. Εάν αντικαταστήσετε την μπαταρία σας με μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, θα είναι σαν καινούργια. Δείτε την τεράστια γκάμα από μπαταρίες Li-Ion και Ni-MH που διαθέτουμε και οι οποίες είναι κατάλληλες για ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες κάθε μάρκας, όπως Oral B, Panasonic και Philips.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να την πετάξετε και να αγοράσετε μία καινούργια. Εάν αντικαταστήσετε την μπαταρία σας με μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, θα είναι σαν καινούργια. Δείτε την τεράστια γκάμα από μπαταρίες Li-Ion και Ni-MH που διαθέτουμε και οι οποίες είναι κατάλληλες για ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες κάθε μάρκας, όπως Oral B, Panasonic και Philips.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

apostolos mellios μας βαθμολόγησε:
(4/5)
Προϊόντα:
Soshine AA / HR06 Ni-MH μπαταρία Επαναφορτιζόμενη (4 pcs, 2700 mAh)
Γενικά:
Οι άνθρωπο της batteryUpgate υπήρξαν πολύ ευγενικοί, πρόθυμοι να με εξυπηρετήσουν και να με ενημερώσουν όταν λόγω ταχυδρομείου καθυστέρησε η άφιξη της παραγγελίας μου. Τους βαθμολογώ με 5/5.
Σχετικά με το προϊόν:
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το προ'ι'όν
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.