Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 15 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

HP

Μπαταρία λάπτοπ HP

Αναζητάς μία νέα μπαταρία για λάπτοπ HP; Προσφέρουμε διαφορετικά είδη μπαταρίας για το HP λάπτοπ σου. Είναι πολύ ενοχλητικό εάν το λάπτοπ σου HP πεθαίνει συχνά επειδή η μπαταρία του είναι άδεια ή φθαρμένη. Όταν συμβαίνει αυτό, υπάρχουν καλά νέα: μπορείς να αντικαταστήσεις μόνος σου την μπαταρία. Όταν αγοράσεις τη νέα σου μπαταρία HP, δες την τάση, την χωρητικότητα και το μέγεθος της μπαταρίας. Θα πρέπει να ταιριάζουν με την αυθεντική μπαταρία του HP λάπτοπ. Η HP προσφέρει πολλά διαφορετικά είδη λάπτοπ με όλα τα είδη των δυνατοτήτων, κατάλληλα για κάθε είδος χρήστη. Για παράδειγμα, υπάρχουν λάπτοπ HP με ισχυρό επεξεργαστή που είναι πιο κατάλληλα για όσους παίζουν παιχνίδια ή χρησιμοποιούν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφιών. Υπάρχουν και μικρότερα HP λάπτοπ, ιδανικά για τις περιπτώσεις που ταξιδεύεις πολύ για τις δουλειές ή τις σπουδές σου. Βεβαιώσου πως αγοράζεις την κατάλληλη μπαταρία για το HP λάπτοπ σου.

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

Στυλιανός Αλεξόπουλος μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
HP dv5-1000 Pavilion dv5-1030ev Μπαταρία (8800 mAh)
Γενικά:
Η πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας σας και η αναζήτηση του προϊόντος ήταν εύκολη και απόλυτα ακριβής για τον τύπο της μπαταρίας που με ενδιέφερε. Η τιμή αγοράς ήταν συμφέρουσα, χωρίς ταχυδρομικά τέλη και παρέλαβα το προϊόν στην κατοικία μου χωρίς καθυστέρηση.
Σχετικά με το προϊόν:
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της μπαταρίας που παρέλαβα
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 15 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.