Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

X

Welcome to Batteryupgrade!

Batterychampion has moved to batteryupgrade. As you are used to at BatteryChampion, you will find batteries and adapters for more than 40,000 devices, but with better service, faster delivery and sharper prices.

Continue

Αυτοματοποίηση Σπιτιού μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Οι συσκευές 'Έξυπνου Σπιτιού' γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Το Domotica σας επιτρέπει να κάνετε το σπίτι σας πιο έξυπνο και να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Θα χρειαστείτε μια καλή σύνδεση WiFi για το έξυπνο σπίτι σας και μια καλή μπαταρία για τον εξοπλισμό του έξυπνου σπιτιού. Βεβαιωθείτε πως η αυτοματοποίηση του σπιτιού σας θα λειτουργήσει όσο το δυνατό καλύτερα και παραγγείλτε μια νέα μπαταρία ή άλλα εξαρτήματα για τον εξοπλισμό του Έξυπνου Σπιτιού σας τώρα.

Το Domotica σας επιτρέπει να κάνετε το σπίτι σας πιο έξυπνο και να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Θα χρειαστείτε μια καλή σύνδεση WiFi για το έξυπνο σπίτι σας και μια καλή μπαταρία για τον εξοπλισμό του έξυπνου σπιτιού. Βεβαιωθείτε πως η αυτοματοποίηση του σπιτιού σας θα λειτουργήσει όσο το δυνατό καλύτερα και παραγγείλτε μια νέα μπαταρία ή άλλα εξαρτήματα για τον εξοπλισμό του Έξυπνου Σπιτιού σας τώρα.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Archos 45c Platinum Μπαταρία (1700 mAh 3.7 V)
Γενικά:
Αξιόπιστη εταιρεια
Σχετικά με το προϊόν:
Πολύ καλήποιότητα
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.