Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

UPS μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Το UPS (Ανεμπόδιστη Παροχή Ρεύματος) είναι μια συσκευή που επιτρέπει στον υπολογιστή σας να συνεχίσει να λειτουργεί για σύντομο διάστημα, μετά την απώλεια της σύνδεσης με το ρεύμα. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το UPS συνεχίζει να δίνει ρεύμα στη συσκευή σας. Ένα UPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές, όπως σε κέντρα δεδομένων, εταιρίες τηλεπικοινωνιών ή για ιατρικό εξοπλισμό. Ένα UPS είναι συνεπώς σημαντικό για την ασφάλεια των δεδομένων και μπορεί να έχει μεγάλη σημασία και σε περίπτωση κάποιας ανάγκης. Συνεπώς η μπαταρία του UPS θα πρέπει να βρίσκεται πάντα σε καλή κατάσταση. Έτσι, θα πρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία του UPS εγκαίρως.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το UPS συνεχίζει να δίνει ρεύμα στη συσκευή σας. Ένα UPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές, όπως σε κέντρα δεδομένων, εταιρίες τηλεπικοινωνιών ή για ιατρικό εξοπλισμό. Ένα UPS είναι συνεπώς σημαντικό για την ασφάλεια των δεδομένων και μπορεί να έχει μεγάλη σημασία και σε περίπτωση κάποιας ανάγκης. Συνεπώς η μπαταρία του UPS θα πρέπει να βρίσκεται πάντα σε καλή κατάσταση. Έτσι, θα πρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία του UPS εγκαίρως.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Allegro MX Series Μπαταρία (3800 mAh 3.7 V)
Γενικά:
αψογη λειτουργια
Σχετικά με το προϊόν:
ικανοποιημενος
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.