Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Εργαλεία

Χρειάζεστε κάποιο κιτ εργαλείων για να επισκευάσετε το έξυπνο κινητό σας τηλέφωνο, το tablet ή το λάπτοπ; Προσφέρουμε διάφορα είδη εργαλείων για επισκευές και άνοιγμα που θα σας βοηθήσουν να επιδιορθώσετε με ασφάλεια ή να ανοίξετε τη συσκευή σας και να εγκαταστήσετε κάποια μπαταρία. Αυτά τα εργαλεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση και αφαίρεση εξαρτημάτων. Δείτε όλα τα είδη των εργαλείων που προσφέρουμε για την αλλαγή μπαταρίας της κινητής σας συσκευής. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει τροχούς λείανσης, μικρά εργαλεία, σετ τρυπανιών και λεπίδες.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΔΟΥΜΑΝΗ μας βαθμολόγησε:
(4/5)
Προϊόντα:
Βασικό σετ εργαλείων για τηλέφωνο, tablet ή λάπτοπ
Γενικά:
Υπήρξε συνεχής ειδοποίηση για το πού βρίσκονταν τα πακέτα με τις παραγγελίες μου, αφού ήρθαν από διαφορετικές χώρες, απλώς δεν μπορούσα να «παρακολουθήσω» την εξέλιξη της παραγγελίας μου ως προς το προϊόν που ήρθε από το hong kong (Tool kit). Κατά τα άλλα, τα προϊόντα που παρήγγειλα ήρθαν σε καλή κατάσταση, πολύ καλά πακεταρισμένα και μου παραδόθηκαν στο σπίτι μου.
Σχετικά με το προϊόν:
Και τα δύο προϊόντα μου ήταν απαραίτητα και ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Ειδικά την μπαταρία για το kindle μου την περίμενα πώς και πώς και δεν απογοητεύτηκα!
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.