Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

X

Welcome to Batteryupgrade!

Batterychampion has moved to batteryupgrade. As you are used to at BatteryChampion, you will find batteries and adapters for more than 40,000 devices, but with better service, faster delivery and sharper prices.

Continue

Ακουστικά μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Αναζητάτε νέες μπαταρίες για τα ακουστικά σας; Με μια νέα μπαταρία για τα ακουστικά σας, μπορείτε να παίξετε, να παρακολουθήσετε τηλεόραση, να ακούσετε μουσική για ώρες, χωρίς να χρειάζεται να τις ξαναφορτίσετε. Προσφέρουμε μπαταρίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν τις συσκευές σας να λειτουργήσουν άψογα. Είτε χρησιμοποιείτε τα ακουστικά για σύντομο χρόνο καθώς πηγαίνετε στη δουλειά ή για ώρες στις διακοπές σας: τα ακουστικά που διαρκούν πολύ είναι ανεκτίμητα στις μέρες μας. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων, κατάλληλα για μάρκες όπως Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony και Sennheiser. Γι' αυτό αγοράστε μια νέα μπαταρία τώρα και απολαύστε τη μουσική σας, τα παιχνίδια ή τις ταινίες στο μέγιστο.

Προσφέρουμε μπαταρίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν τις συσκευές σας να λειτουργήσουν άψογα. Είτε χρησιμοποιείτε τα ακουστικά για σύντομο χρόνο καθώς πηγαίνετε στη δουλειά ή για ώρες στις διακοπές σας: τα ακουστικά που διαρκούν πολύ είναι ανεκτίμητα στις μέρες μας. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα εξαρτημάτων, κατάλληλα για μάρκες όπως Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony και Sennheiser. Γι' αυτό αγοράστε μια νέα μπαταρία τώρα και απολαύστε τη μουσική σας, τα παιχνίδια ή τις ταινίες στο μέγιστο.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ELEFTHERIOS CHETZAKIS μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Headphones Μπαταρία (350 mAh 3.7 V)
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.