Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Ελεγκτές Raid μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Προσφέρουμε μπαταρίες για Ελεγκτές RAID, κατάλληλους για μάρκες όπως Compaq, Dell, HP και IBM. Επιλέξτε τη μάρκα του Ελεγκτή σας RAID παρακάτω και βρείτε την κατάλληλη μπαταρία που θα σας εξασφαλίσει αξιόπιστη απόδοση. Προσφέρουμε υψηλής απόδοσης και ποιότητας μπαταρίες, που επιτρέπουν στα αρχεία σας να παραμένουν ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Έχετε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση σχετικά με την μπαταρία του Ελεγκτή RAID σας; Τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας, η οποία θα σας βοηθήσει με χαρά.

Επιλέξτε τη μάρκα του Ελεγκτή σας RAID παρακάτω και βρείτε την κατάλληλη μπαταρία που θα σας εξασφαλίσει αξιόπιστη απόδοση. Προσφέρουμε υψηλής απόδοσης και ποιότητας μπαταρίες, που επιτρέπουν στα αρχεία σας να παραμένουν ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Έχετε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση σχετικά με την μπαταρία του Ελεγκτή RAID σας; Τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας, η οποία θα σας βοηθήσει με χαρά.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

Kostas Komitopoulos μας βαθμολόγησε:
(4/5)
Προϊόντα:
HP Raid Controller Μπαταρία (650 mAh 4.8 V, Μαύρο, Γνήσιο)
Γενικά:
Πολύ καλή διαδικασία για την παραγγελία μέχρι την αποστολή της και το trace.
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.