Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Ηλεκτρονικό Βιβλίο μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Παρατηρήσατε πως το eReader σας ξεφορτίζεται εύκολα; Τότε αντικαταστήστε τη μπαταρία του eReader σας και θα γίνει σαν καινούργιο. Θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να διαβάζετε στο eReader σας όταν βρίσκεστε σε διακοπές, ταξιδεύετε ή όταν απλά κάθεστε στον καναπέ, χωρίς να χρειάζεται να το φορτίσετε. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από μπαταρίες, αντάπτορες και άλλα ανταλλακτικά, κατάλληλα για μάρκες eReader όπως Amazon, Kobo, Pocketbook και Bambook. Αφού αντικαταστήσετε τη μπαταρία, το eReader σας θα λειτουργεί πλέον σαν καινούργιο και πάλι.

Θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να διαβάζετε στο eReader σας όταν βρίσκεστε σε διακοπές, ταξιδεύετε ή όταν απλά κάθεστε στον καναπέ, χωρίς να χρειάζεται να το φορτίσετε. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από μπαταρίες, αντάπτορες και άλλα ανταλλακτικά, κατάλληλα για μάρκες eReader όπως Amazon, Kobo, Pocketbook και Bambook. Αφού αντικαταστήσετε τη μπαταρία, το eReader σας θα λειτουργεί πλέον σαν καινούργιο και πάλι.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΤΖΟΣ μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
eBook Μπαταρία (550 mAh 3.7 V, Μαύρο)
Γενικά:
ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
Σχετικά με το προϊόν:
ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.