Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Ασύρματο τηλέφωνο μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Εάν έχετε ασύρματο τηλέφωνο στο σπίτι σας, μπορούν πάντα να σας βρουν. Αγοράζοντας μία νέα μπαταρία για το ασύρματο τηλέφωνό σας, θα γίνει σα καινούργιο θα διαρκεί πολύ χρόνο. Πουλάμε μπαταρίες, αντάπτορες και άλλα ανταλλακτικά, κατάλληλα για μάρκες όπως Alcatel, Ascom, Cisco και Siemens. Δεν μπορείτε να βρείτε τη μπαταρία ή τον αντάπτορα που ψάχνετε; Τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας, η οποία θα σας βοηθήσει με χαρά.

Αγοράζοντας μία νέα μπαταρία για το ασύρματο τηλέφωνό σας, θα γίνει σα καινούργιο θα διαρκεί πολύ χρόνο. Πουλάμε μπαταρίες, αντάπτορες και άλλα ανταλλακτικά, κατάλληλα για μάρκες όπως Alcatel, Ascom, Cisco και Siemens. Δεν μπορείτε να βρείτε τη μπαταρία ή τον αντάπτορα που ψάχνετε; Τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας, η οποία θα σας βοηθήσει με χαρά.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΓΡΗ μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Siemens Gigaset E450 SIM Μπαταρία (500 mAh 2.4 V)
Γενικά:
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος που το έχω εμπιστευτεί και στο παρελθόν.
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.