Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Ιατρικά μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από ισχυρές μπαταρίες, κατάλληλες για ιατρικό εξοπλισμό, από μάρκες όπως Biohit, Braun, Casmed, GE και Phillips. Παρατηρήσατε πως η οθόνη, το θερμόμετρο ή ο αφυγραντήρας σας δεν λειτουργεί πλέον σωστά ή αποφορτίζεται γρήγορα; Τότε είναι ώρα να αντικαταστήσετε την μπαταρία. Θα δώσει στην ιατρική σας συσκευή και πάλι διάρκεια στη μπαταρία, με υψηλό βαθμό αξιοπιστίας. Με τον τρόπο αυτό, ο ιατρικός σας εξοπλισμός θα λειτουργεί άψογα, όταν ακριβώς τον χρειάζεστε περισσότερο.

Παρατηρήσατε πως η οθόνη, το θερμόμετρο ή ο αφυγραντήρας σας δεν λειτουργεί πλέον σωστά ή αποφορτίζεται γρήγορα; Τότε είναι ώρα να αντικαταστήσετε την μπαταρία. Θα δώσει στην ιατρική σας συσκευή και πάλι διάρκεια στη μπαταρία, με υψηλό βαθμό αξιοπιστίας. Με τον τρόπο αυτό, ο ιατρικός σας εξοπλισμός θα λειτουργεί άψογα, όταν ακριβώς τον χρειάζεστε περισσότερο.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Mindray M7 Μπαταρία (4400 mAh 11.1 V, Γκρί)
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.