Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

X

Welcome to Batteryupgrade!

Batterychampion has moved to batteryupgrade. As you are used to at BatteryChampion, you will find batteries and adapters for more than 40,000 devices, but with better service, faster delivery and sharper prices.

Continue

Επαναφορτιζόμενη / Αναλώσιμη μπαταρία

Προσφέρουμε κάθε είδους μπαταρίες και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, όπως μπαταρίες κουμπιά, μπαταρίες μολύβδου-οξέως ή μπαταρίες συγκόλλησης.

Από τη στιγμή που διαθέτουμε τόσο μεγάλο αριθμό φορητών συσκευών στις μέρες μας, οι καλές μπαταρίες έχουν γίνει ανεκτίμητες. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης κανονικές μπαταρίες, όπως ΑΑ και ΑΑΑ. Πάντα να φροντίζετε να αγοράζετε το κατάλληλο μέγεθος, τάση και χωρητικότητα. Για παράδειγμα, όταν αγοράζετε μπαταρία για κάποια συσκευή που χρησιμοποιεί πολλή ενέργεια, όπως κάποια φωτογραφική μηχανή, ίσως είναι καλή επιλογή να επιλέγετε κάποια επαναφορτιζόμενη.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Εκτιμήσεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Landport BO-NSA-LP6-3.2-T1 Μπαταρία (3200 mAh 6 V, Γνήσιο)
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.