Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Airsoft μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Μήπως το όπλο σας στο Airsoft δεν λειτουργεί πλέον σωστά ή μήπως σταματά να λειτουργεί γρήγορα; Αγοράζοντας μία νέα μπαταρία, μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του Όπλου σας στο Airsfort. Πουλάμε μπαταρίες κατάλληλες για διάφορες συσκευές Airsoft, όπως, AEG, Classic Army και Handguard. Ρίξτε μια ματιά σε ολόκληρη τη συλλογή παρακάτω ή χρησιμοποιήστε τη μπάρα αναζήτησης για να βρείτε πληροφορίες για το είδος της συσκευής ή τον αριθμό ανταλλακτικού.

Πουλάμε μπαταρίες κατάλληλες για διάφορες συσκευές Airsoft, όπως, AEG, Classic Army και Handguard. Ρίξτε μια ματιά σε ολόκληρη τη συλλογή παρακάτω ή χρησιμοποιήστε τη μπάρα αναζήτησης για να βρείτε πληροφορίες για το είδος της συσκευής ή τον αριθμό ανταλλακτικού.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΖΙΟΣ μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
BTE-FNP60 Μπαταρία (1200 mAh 3.7 V)
Γενικά:
πολυ καλα αριστα
Σχετικά με το προϊόν:
πολυ καλα αριστα
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.