Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

X

Welcome to Batteryupgrade!

Batterychampion has moved to batteryupgrade. As you are used to at BatteryChampion, you will find batteries and adapters for more than 40,000 devices, but with better service, faster delivery and sharper prices.

Continue

Διαδυκτιακά μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Σήμερα, δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς το διαδίκτυο. Δεν μπορούμε πλέον να ζήσουμε χωρίς ρούτερ, μόντεμ ή κινητό hotspot. Για ένα πλήρως λειτουργικό και αξιόπιστο δίκτυο, μια καλή μπαταρία έχει σπουδαία σημασία. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από μπαταρίες κατάλληλες για συσκευές δικτύων, όπως Cisco, Huawei, Mitsubishi και Alcatel. Με τον τρόπο αυτό, θα έχετε πάντα μια γρήγορη και ασφαλή σύνδεση στο διαδίκτυο. Επιλέξτε τη μάρκα και τον τύπο της συσκευής παρακάτω και δείτε ποιες μπαταρίες είναι κατάλληλες για τις συσκευές του δικτύου σας.

Δεν μπορούμε πλέον να ζήσουμε χωρίς ρούτερ, μόντεμ ή κινητό hotspot. Για ένα πλήρως λειτουργικό και αξιόπιστο δίκτυο, μια καλή μπαταρία έχει σπουδαία σημασία. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από μπαταρίες κατάλληλες για συσκευές δικτύων, όπως Cisco, Huawei, Mitsubishi και Alcatel. Με τον τρόπο αυτό, θα έχετε πάντα μια γρήγορη και ασφαλή σύνδεση στο διαδίκτυο. Επιλέξτε τη μάρκα και τον τύπο της συσκευής παρακάτω και δείτε ποιες μπαταρίες είναι κατάλληλες για τις συσκευές του δικτύου σας.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΕΙΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ μας βαθμολόγησε:
(4/5)
Προϊόντα:
Networking Μπαταρία (1500 mAh 3.7 V)
Γενικά:
Ικανοποιημένη με την εξυπηρέτηση
Σχετικά με το προϊόν:
Προς το παρόν κανένα πρόβλημα!
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.