Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

X

Welcome to Batteryupgrade!

Batterychampion has moved to batteryupgrade. As you are used to at BatteryChampion, you will find batteries and adapters for more than 40,000 devices, but with better service, faster delivery and sharper prices.

Continue

Ψηφιακή Κάμερα μπαταρίες & AC φοριστές / προσαρμογείς

Δυστυχώς, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές περιορίζεται καθώς παλιώνουν και χρησιμοποιούνται πολύ. Όταν συμβεί αυτό, χρειάζεται να την αλλάζετε πιο συχνά. Αυτό φυσικά είναι πολύ ενοχλητικό με μια φορητή συσκευή όπως είναι μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Με μια νέα μπαταρία, θα είστε σε θέση να απολαύσετε την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή για όσο χρόνο είχατε τη δυνατότητα και όταν ήταν καινούργια. Έχετε κάποια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που χρειάζεται αντικατάσταση; Διαθέτουμε κάθε είδους μπαταρίες και αντάπτορες, κατάλληλους για μάρκες όπως Canon, HP, Nikon και Panasonic.

Όταν συμβεί αυτό, χρειάζεται να την αλλάζετε πιο συχνά. Αυτό φυσικά είναι πολύ ενοχλητικό με μια φορητή συσκευή όπως είναι μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Με μια νέα μπαταρία, θα είστε σε θέση να απολαύσετε την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή για όσο χρόνο είχατε τη δυνατότητα και όταν ήταν καινούργια. Έχετε κάποια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που χρειάζεται αντικατάσταση; Διαθέτουμε κάθε είδους μπαταρίες και αντάπτορες, κατάλληλους για μάρκες όπως Canon, HP, Nikon και Panasonic.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Εκτιμήσεις

KONSTANTINOS VOLOUDAKIS μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Digital Camera Μπαταρία (1080 mAh 7.4 V)
Γενικά:
Γρήγορο service, αξιόπιστοι
Σχετικά με το προϊόν:
πολύ καλό
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 18 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για την προσωποποίηση του περιεχομένου και των διαφημίσεων, για την παροχή χαρακτηριστικών κοινωνικών δικτύων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Κοινοποιούμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας με τα κοινωνικά μας δίκτυα, για την διαφήμιση και ανάλυση μέσω συνεργατών, που ενδέχεται να συνδυάζουν τα δεδομένα αυτά με άλλες πληροφορίες που έχετε παράσχει σε αυτούς ή τις οποίες έχουν συλλέξει μέσω της χρήσης των υπηρεσιών τους. Συναινείτε στα cookies μας εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Διαβάστε περισσότερα.