Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!

  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 15 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Το LightUpgrade και το BatteryUpgrade ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Το LightUpgrade, γνωστό για την πώληση προϊόντων φωτισμού (LED, αλογόνου και λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας), πρόκειται να συνεχίσει τη λειτουργία του μέσω της πλατφόρμας του BatteryUpgrade. Το BatteryUpgrade δημιουργήθηκε το 2004 και με πάνω από 1.000.000 πελάτες, αποτελεί την νο. 1 εξειδικευμένη ιστοσελίδα για μπαταρίες και αντάπτορες για 15 χρόνια. Το BatteryUpgrade προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Πέρα από την πλήρη γκάμα προϊόντων του LightUpgrade και όλες τις δραστηριότητες, το BatteryUpgrade θα αναλάβει επίσης την παροχή υπηρεσιών και ότι αφορά τις εγγυήσεις. Ως πελάτης, θα παραμείνετε εγγυημένα 100% στην κατάλληλη υπηρεσία! Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα φωτιστικών, από διακοσμητικές λάμπες έως χριστουγεννιάτικα φωτάκια, στη σελίδα φωτισμού του BatteryUpgrade. Χαιρόμαστε που σας έχουμε ως πελάτες. Γι' αυτό σας προσφέρουμε 15% έκπτωση στην παραγγελία σας το BatteryUpgrade ως 'Ευχαριστώ'. Η έκπτωση 15% ισχύει για όλη τη γκάμα των προϊόντων του BatteryUpgrade. Κάντε κλικ εδώ για να χρησιμοποιήσετε την έκπτωσή σας.

Δείτε όλες τις μάρκες παρακάτω

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνατε; Δοκιμάστε να χρησιμοποιείσετε την: αναζήτηση

Επιλέξτε εύκολα μια συσκευή ή κατηγορία

Εκτιμήσεις

ΑΔΑΜΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μας βαθμολόγησε:
(5/5)
Προϊόντα:
Toshiba Satellite A100-847 Μπαταρία (8800 mAh, Μαύρο)
Γενικά:
Μπορώ να πω οτι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτιση και παρα το οτι εχω παραγγήλη λάθος μπαταρία με βοήθησαν να ανταλάξω το προιόν μου.
Σχετικά με το προϊόν:
Παρα πολύ ευχαριστημένος
Διαβάστε εκτιμήσεις απο άλλους πελάτες
  • Ασφαλές, εύκολο, γρήγορο
  • Εδώ και 15 χρόνια, ο νο. 1 ειδικός για μπαταρίες και αντάπτορες
  • Πάνω από 1.000.000 πελάτες

Ερωτήσεις; Στείλτε μήνυμα στο: info@BatteryUpgrade.gr

Για να φροντίσουμε πως η ιστοσελίδα μας δουλεύει σωστά, χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστη την πολιτική cookie μας. Εάν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, υποθέτουμε πως συμφωνείτε.