Αγγλικά
  Ελληνικά
$
 
BatteryUpgrade.gr
  • Μπαταρίες και αξεσουάρ για πάνω από 200.000 διαφορετικές συσκευές!
  • Περισσότεροι από 850.000 πελάτες!
  • Έχετε Ερωτήσεις; Στείλτε μας e-mail στο: info@BatteryUpgrade.gr
Αρχική | Προϊόντα | επιχείρηση | Ο λογαριασμός μου | Καλάθι Αγορών

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Εκτιμήσεις

Thomas Cooper μας βαθμολόγησε:
(4/5)

Προϊόντα:

Γενικά:

Easy to order website. Excellent product selection. Good prices.

Σχετικά με το προϊόν:

Was an exact match for what I needed. Good price. I wish the shipping could have been a little quicker.


Joyce Ludwig Ludwig μας βαθμολόγησε:
(5/5)

Προϊόντα:

Γενικά:

arrived timely

Σχετικά με το προϊόν:

Works as expected


Olaf Skotvold μας βαθμολόγησε:
(5/5)

Προϊόντα:

Γενικά:

Correct battery easy to find shipping was on time Installation, installed and works fine.

Σχετικά με το προϊόν:

You do need a piece of double sided tape to secure battery none is provided I did have double sided carpet tape which worked great,


Περισσότερες εκτιμήσεις...

Όροι και άδειες χρήησης
Διαλέξτε-ένα-προϊόν

Παρακάτω είναι οι γενικοί κανόνες και προϋποθέσεις του BraunOni B.V. BatteryUpgrade.gr είναι κομμάτι του BraunOni B.V.Όπως αναφέρεται στην περίπτωση 1.4 BraunOni B.V. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους αυτούς οποιαδήποτε στιγμή. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα και μάρκες είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.
  1. Γενικά
 

1.1 Η αναφερόμενη BraunOni σε αυτό το έγγραφο σημαίνει η επιχείρηση BraunOni B.V. όπως δηλώθηκε στο KvK (Ολλανδικός οργανισμός Εμπορίου) στην Eindhoven, στην ολλανδία με αριθμό 08129450.
1.2 Αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι με εξαίρεση σε κάπιους άλλους όρους που εφαρμώζονται σε όλες τις νομικές διατάξεις, όπου η BraunOni λειτουργεί ώς προμηθευτής προϊόντων.
1.3 BraunOni δεν δέχεται κρατήσεις σε παραγγελίες απο την αντίθετη πλευρά (απο εδώ και πέρα αναφερόμενη ως: ο καταναλωτής).
1.4 BraunOni διατηρεί το δικαίωμα να διαμορφώσει αυτές τις προϋποθέσεις σε οποιαδήποτε στιγμή. Ο καταναλωτής αναγνωρίζει πως η BraunOni είναι ικανή να μορφοποιήσει αυτούς τους όρους και αποδέχεται να δεσμευθεί με τους μορφοποιημένους όρους. Σε περίπτωση μιας ανατρεπτικής μορφοποίησης των γενικών προϋποθέσεων της BraunOni θα ενημεροθούν όλοι οι χρήστες με email για το γεγονός και οι μορφοποιημένες προϋποθέσεις θα σταλούν επίσης.

  2. Πληρωμή
 

2.1 Η πληρωμή λαμβάνει θέση σε προπληρωμή μέσω τράπεζας, Πιστωτικές Κάρτες, iDeal ή Paypal.

  3. Τιμές
 

3.1 Όλες οι τιμές έχουν την δυνατότητα να τυπωθούν λάθος.
3.2 Τα προϊόντα αποστέλλονται απο διαφορετικές τοποθεσίες. Αυτές οι τοποθεσίες μπορεί να είναι μέσα ή έξω από την ΕΕ. BatteryUpgrade.gr χρεώνει το ΦΠΑ σύμφωνα με την αφετηρία και τον προορισμό της παραγγελίας. Σε περίπτωση που θελήσετε να γνωρίζετε τις προδιαγραφές αποστολής ενός προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξής μας.
3.2.2 BatteryUpgrade.gr είναι ένα Ολλανδικό ηλεκτρονικό κατάστημα σχεδιασμένο για καταναλωτές. Εάν σαν μια ξένη, ευρωπαϊκή εταιρία μας προμηθεύσετε με ένα έγκυρο όνομα εταιρίας και αριθμό ΦΠΑ, ανάλογα με την καταγωγή της αποστολής και τον προορισμό της κάποια ενδοκοινοτική προμήθεια μπορεί να είναι διαθέσιμη. Σε αυτήν την περίπτωση, 0% ΦΠΑ θα υπολογιστεί στο ποσό που εξοφλήθη. Για μεγάλες επιχειρήσεις έχουμε μια ξεχωριστή σελίδα παραγγελιών με ελκυστικές εκπτώσεις.
3.3 Όλες οι τιμές είναι εξερούμενες απο έξτρα κόστη, εφόσον υπάρχουν.
3.4 Μία προσφορά απο BraunOni πρέπει να θεωρείται χωρίς δέσμευση, εκτός εαν υπάρχει άλλη γραπτή ένδειξη. Προσφορές υπάρχουν σε σχέση με την διαθεσιμότητα των προϊόντων. BraunOni έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την συμφωνία.

  4. Προμήθευση
 

4.1 BraunOni δεν μπορεί να δεσμευθεί για την πιθανότητα προμήθευσης όλων των προϊόντων. Σε μια τέτοια περίπτωση ο καταναλωτής θα ενημερωθεί και το ανάλογο ποσό θα επιστραφεί.
4.2 Η αποστολή λαμβάνει μέρος αφου το χρεωμενο ποσό στον λογαριασμό της BraunOni έχει πληρωθεί. Η αποστολή ξεκινάει, εαν είναι δυνατόν, μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες απο την ημερα που πληρώθηκε η παραγγελία.
4.3 BraunOni έχει το δικαίωμα να στείλει την παράδοση σε κομμάτια. Τα έξτρα κόστη αυτών των αποστολών θα χρεωθούν στην BraunOni.
4.4 BraunOni θα παραδώσει προϊόντα μέσω κανονικών ταχυδρομικών υπηρεσιών ή υπηρεσιών κούριερ, ανάλογα με τον προορισμό και την τοποθεσία αφετηρίας των αγαθών. BraunOni εξουσιοδοτείται με την αλλαγή της μεθόδου αποστολής χωρίς περαιτέρω ενημερώσεις, εφόσον εξυπηρετεί τα συμφέροντα του πελάτη η του BraunOni Σε περίπτωση που ο πελάτης χρειαστεί πληροφορίες σχετικά με την μέθοδο αποστολής, ο πελάτης πρέπει να ζητήσει αυτήν την πληροφορία μέσω του τμήματος υποστήριξης πρωτού ολοκληρώσει την παραγγελία.

  5. Αξιοπιστία
 

5.1 BraunOni δεν είναι υπεύθυνη για την ζημία απο την αγορά ή/ή και την χρήση τον παραδιδόμενων προϊόντων.
5.2 Οι Χρονικοί Περιόδοι που αναφέρονται στο 4.2 αναφέρονται ως σχετικοί και όχι σαν τελικοί χρόνοι. BraunOni δεν είναι ποτέ υπέυθυνοι για ζημιές που προέκυψαν μετά το πέρας αυτού του χρόνου παράδοσης.
5.3 Εάν ένα προϊόν παραδοθεί σε κακή κατάσταση, ή αν η παράδοση αποτύχει, ο καταναλωτής έχει μια περίοδο 90 ημερών στην οποία να ενημερώσει την BraunOni για τα προβλήματα της παράδοσης εγγράφως.

  6. Αλλαγή
 

6.1 Η συναλλαγή είναι δυνατή μόνο εάν το παραδεδομένο προϊόν επιστραφεί στην αρχική (μή ανοιχτή) κατάστασή του και το παραδεδομένο προϊόν είναι στην κατοχή του BraunOni μέσα σε 14 μέρες μετά την παράδοση.
6.2 Κόστη τα οποία είναι αποτελέσματα μιας επιθυμητής αλλαγής (για παράδειγμα έξοδα αποστολής) πληρώνονται απο τον καταναλωτή.
6.3 Μια ανάλυση/προσφορά για τα έξοδα αποστολής μπορεί να ληφθεί από μια τοπική ταχυδρομική εταιρία. Ο καταναλωτής είναι υπεύθυνος για την επιλογή μιας κατάλληλης ταχυδρομικής εταιρίας για την παράδοση των προϊόντων με την τήρηση των τοπικών νόμοθεσιών και κανόνων.

  7. Έξοδα αποστολής
 

7.1 BraunOni υπολογίζει τα έξοδα αποστολής ανα παραγγελία. Το κόστος βασίζεται στον τύπο της παράδοσης. Το κόστος είναι ορατό στο καλάθι αγορών.
7.2 BraunOni διατηρεί το δικαίωμα να απαιτήσει μια ασφαλισμένη αποστολή για παραγγελίες εκτός τηε Ευρώπης. Ο καταναλωτής μπορεί να αρνηθεί αυτό το αίτημα ενημερώνοντας την BraunOni απευθείας γραπτά, το οποίο αυτόματα ξεκινάει την ακύρωση σύμφωνα με την προϋπόθεση 10.1.
7.3 Ο καταναλωτής είναι υπεύθυνος για έξτρα κόστη τα οποία είναι αποτελέσματα της παράδωσης τον αγαθών όπως έξτρα ταχυδρομικά τέλη ή τελωνιακή χρέωση.

  8. Εγγύηση
 

8.1 Ο καταναλωτής είναι υποχρεωμένος απευθείας μετά την προμήθευση, να επιθεωρήσει τα παραλαμβανόμενα αγαθά εξονυχιστικά για απώλειες και, σε περίπτωση τους, να ενημερώσει την BraunOni απευθείας γραπτώς. Εαν ο καταναλωτής δεν δηλώσει στην BraunOni μέσα σε 5 μέρες μετα την παράδοση για απώλειες, που θα μπορούσαν να παρατηρηθούν απο εξονυχιστική έρευνα, ο καταναλωτής θεωρείτε να συμφωνεί με την κατάσταση των παραδιδόμενων αγαθών, και κάθε δικαίωμα στην εγγύηση λήγει.
8.2 BraunOni προσφέρει αποκλειστικά εγγύηση προμηθευτή. Αυτή λήγει σε περίπτωση λάθος χρήσης των παραδιδόμενων αγαθών.
8.3 Αποτυχίες λόγω λάθος χρήσης δεν καλύπτωνται απο την εγγύηση.

  9. Ζημιές
 

9.1 BraunOni μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για ζημία μόνο, σε περίπτωση που μπορεί να θεωρηθεί για επίτηδες κακή ή σκληρή διαχείρηση, ή προκαλούμενη απο συνθήκες που είναι εν ευθύνη της BraunOni σύμφωνα με το νόμο
9.2 Περιπτώσεις που δεν είναι, υπο καμία περίπτωση, για διακινδύνευση του BraunOni: απεργίας, απώλεια εργατών, αρρώστεια, εισαγωγή, εξαγωγή και/ή απαγόρευση κυκλοφορίας, προβλήματα μεταφοράς, υπο-συμβολαιούχους που δεν αναλαμβάνουν τις υποχρεώσεις τους, κολλήματα στην παραγωγή, κλπ.

  10. Ακύρωση παραγγελιών
 

10.1 Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων. Μετά από αυτήν την περίοδο, ο καταναλωτής πρέπει να ενημερώσει την BraunOni για την ακύρωση. Αφού η BraunOni επικυρώσει την παραλαβή της ακυρωτικής αίτησης δίνοντας έναν αριθμό RMA, ο πελάτης θα πρέπει να επιστρέψει το προϊόν μέσα σε 14 ημέρες σύμφωνα με τις οδηγίες που συμπεριλαμβάνονται με τον αριθμό RMA. Το ποσό της αγοράς θα επιστραφεί από την BraunOni μέσα σε 14 ημέρες από την αποστολή του επιστραφέντος αντικειμένου. Αυτό επιβεβαιώνει τον Ολλανδικό Νόμο 'Απομακρυσμένες Αγορές' όπως περιγράφεται στο: 'Wet Koop op Afstand, Burgerlijk Wetboek art. 7:46'
10.2 Εάν η περίοδος που αναφέρεται στο 4,2 έχει λήξει για παραπάνω απο 2 εβδομάδες ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία χωρίς κόστος. Ο καταναλωτής πρέπει πάντα να υποδήξει πως η ακύρωση της παραγγελίας γίνεται γραπτά.
10.3 Φόρμα Ανάκλησης Μοντέλου

Προς την BraunOni B.V., Luchthavenweg 81 - 139A, 5657 EA Eindhoven, Ολλανδία:
Επισήμως δίνω είδοποίηση πως αποσύρομαι από το συμβόλαιο πώλησης των παρακάτω αγαθών.
Παραγγέλθηκε στις / παρελήφθη στις:
Όνομα καταναλωτή(ών):
Διεύθυνση καταναλωτή(ών):
Υπογραφή καταναλωτή(ών) (μόνο εάν αυτή η φόρμα χρησιμοποιηθεί εγγράφως):
Ημερομηνία:

  11. Έκτπωση Συστάσεων
 

11.1 Οποιαδήποτε πολιτική σε σχέση με εκπτώσεις για συστημένους αγοραστές/πωλήσεις μπορεί να αλλάξει απο BraunOni
11.2 Έκπτωση σε αντάλλαγμα για παραγγελίες συστημένων ατόμων θα γίνονται δεκτές όταν ο αναφερόμενος θεωρείται να είναι απόλυτος. Αυτό είναι αποπληρωμή για την αποστολή της παραγγελίας.
11.3 Δεκτές εκπτώσεις για μελλοντικές παραγγελίες μπορούν να αντιστραφούν σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας και επιστροφής.
11.4 BraunOni διατηρεί το δικαίωμα να εξαιρέσει ή να διακρίνει ορισμένα άτομα ή εταιρίες στο να πέρνουν μέρος σε εκπτώσεις σε ανταλλαγή για παραγγελίες συστημένων ατόμων.
11.5 Μια συγκεκριμένη υπόθεση στην οποία και το 11.3 και το 11.4 μπορούν να εφαρμοσθούν είναι όταν ένας αριθμός αναφερόμενων ατόμων θεωρηθεί σαν (εν μέρει) κοινή γνώση η όταν χρησιμοποιήται εκτός κύκλου φίλων.

  12. Προστασία & Εμπιστευτικότητα Δεδομένων
 

12.1 Δεδομένα πελατών δεν μοιράζονται με τρίτους. Μια εξαίρεση σε αυτό είναι δεδομένα που συναλλάσονται με τις υπηρεσίες πληρωμών για ηλεκτρονικές πληρωμές
12.2 Τα δεδομένα πελατών υποβολούνται μέσω μιας SSL σύνδεσης.

  13. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
 

13.1 Τρίτοι πωλητές, συμπεριλαμβανομένης και της Google, παρουσιάζουν της διαφημίσεις μας στο διαδίκτυο. Τρίτου πωλητές, συμπεριλαμβανομένης και της Google, χρησιμοποιούν cookies για να παρουσιάσουν διαφημίσεις με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις ενός χρήστη στην ιστοσελίδα μας. Οι χρήστες μπορούν να μην συμπεριλαμβάνουν τον εαυτό τους στην χρήση των cookies από την Google επισκέπτοντας την Σελίδα απαλλαγής διαφημίσεων της Google.

13.2 Για να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας δυναμικές, ακριβείς προσφορές και διαφημίσεις χρησιμοποιούμε το Google Analytics Advertiser cookie. Οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν πως δεν επιθυμούν την χρήση του επισκέπτοντας την σελίδα διαγραφής του Google.

Περισσότερα στην χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου του BatteryUpgrade.gr μπορούν να βρεθούν στην ενότητα cookies.
Παγκόσμια ΔΩΡΕΑΝ Αποστολη!


BatteryUpgrade.gr: Ασφαλές Κατάστημα - Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας - Ασφαλής πληρωμές PayPal
BatteryUpgrade.gr Webutation reputation score: excellent Comodo secure SSL Mastercard securecode - μάθετε περισσότερα Verified by Visa - μάθετε περισσότερα American Express
copyright BatteryUpgrade.gr © 2004 - 2018


Για να φροντίσουμε πως η ιστοσελίδα μας δουλεύει σωστά, χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστη την πολιτική cookie μας. Εάν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, υποθέτουμε πως συμφωνείτε.

Συμφωνώ
X